Mus & Råttfritt 80DG2

798,00 kr
Inkl. moms
Kvantitet
Sista produkten i lager

  • Säker betalning via PAYPAL Säker betalning via PAYPAL
  • Alla leveranser sker med Postnord Alla leveranser sker med Postnord
  • Returpolicy . Kontakta alltid oss innan retur  (info@hemmaprodukter.se)   Returpolicy . Kontakta alltid oss innan retur (info@hemmaprodukter.se)

Möss och råttor uppskattas troligen inte av någon annan än husets katt. Ett effektivt sätt att bli kvitt de oönskade gästerna är att använda Silverline Mus- och Råttfritt som sänder ut ett ultrafrekvent ljud som stör djurens normala beteenden. Det egna huset blir inte längre den trevliga boplats det var tänkt och djuren söker sig till nya platser.


Mus & Råttfritt  80DG2 är en kraftfull elektronisk avskräckare lämplig för bostads- och fritidshusutrymmen. Använder en kombination av ultraljud och elektromagnetiska pulser för att stressa och skapa en odräglig miljö för möss och råttor. Det avgivna ultraljudet gör att mössen inom en öppen yta upp till 80m2 undviker att bosätta sig i det aktuella utrymmet där avskräckaren är placerad. Den elektromagnetiska pulseringen kompletterar ultraljudets effekt och syftar till att få gnagarna att inte utnyttja kabeldragningar som springvägar. Passar i utrymmen där elnätet är konstant belastat via andra elektriska enheter. Påverkar inte barn, katter, hundar, fåglar och fiskar (dock ej andra tamgnagare). Stör inte datorer, TV eller liknande. 230 V,

2 objekt